UW ZWEMBAD IS ONZE ZORG
.


 

Wij zijn doeners én denkers

Laat uw zwembad onderhouden door de professionals van Blue Worx. Zo blijven uw zwembad, de techniek en alle onderdelen in perfecte staat. Wij werken iedere dag aan het verlenen van onderhoud aan diverse zwembaden, en verzekeren u daarom van kwalitatief goed onderhoud.

Bij Blue Worx werken we met een onderhoudscontract. Dit contract bevat een aantal vaste elementen en wordt aan de hand van uw behoeftes verder specifiek gemaakt.

Wij beschikken over jarenlange kennis in service en onderhoud van zwembaden. Om alle onderdelen van uw zwembad in optimale conditie te houden, is het belangrijk dat uw zwembad professioneel wordt onderhouden. Wij werken daarom met een service- en onderhoudscontract, waarbij persoonlijk contact bij ons bovenaan staat. Voor al onze klanten beschikken wij over een storingsdienst. Al het onderhoud van uw zwembad wordt bijgehouden in een persoonlijk logboek. Wij zullen uw afspraken pro actief inplannen. Alle acties zullen wij nemen, om u een totale ontzorging in het onderhoud van uw zwembad te bieden.

Binnen het onderhoudscontract zorgt Blue Worx altijd voor de standaard elementen, zoals de onderhoudsbeurten in de winter- en zomerperiode. Dit is ons basispakket. Daarnaast zullen wij het contract, gezamenlijk met u, samenstellen op basis van de behoeftes van uw zwembad en technische installatie. Hiervoor zullen wij altijd vooraf eerst een inspectie op locatie doen, om de staat van uw zwembad en techniek vast te stellen.

In het geval van een (technische) storing, zijn wij altijd bereikbaar. Wij leveren onderdelen en materialen voor vele type binnen- en buitenbaden.

Het leveren van producten ten behoeve van uw zwembad, is voor ons vanzelfsprekend. Ons doel is het volledig ontzorgen in het onderhoud van uw zwembad. Wij streven dus naar optimale advisering, bereikbaarheid en tevredenheid als het gaat om uw zwembad! Uw zwembad, is ten slotte onze zorg.