UW ZWEMBAD IS ONZE ZORG
.

Genieten zonder zorgen met een zelfreinigend zwembad

Blue Worx is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in zelfreinigende zwembadsystemen. Door jarenlange ervaring in de zwembadbranche hebben wij de kennis en expertise in huis om u op de juiste manier hierover te adviseren.

Wij leveren het gepatenteerde Q360 systeem van Blue Square. Dit systeem heeft zich reeds 10 jaar bewezen in de zwembadbranche. Met de producten die wij leveren bent u verzekerd van een duurzame efficiënte maatwerk-oplossing voor elk type zwembad en spa.

 De producten zijn zorgvuldig door ons getest en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en kwaliteitskeurmerken. Blue Worx biedt een totaal oplossing en garandeert een zelfreinigend systeem dat zorgt voor schoon en vitaal zwembadwater. Oftewel zwemplezier, minimaal onderhoud en maximaal genieten van een schoon zelfreinigend zwembad gedurende het gehele jaar.


Ontdek Q360

Hèt zelfreinigende zwembadsysteem

Het Q360 reinigingssysteem maakt gebruik van geavanceerde watercirculatie voor het automatisch reinigen van uw zwembad, circuleert uw zwembadwater en verwijdert en bewaart vuildeeltjes. Op maat gemaakt voor uw zwembad of spa.  Het systeem is ontworpen in de lucht- en ruimtevaartindustrie om de waterstroom te maximaliseren en de chemicaliën (15-20%) en energie kosten (20-30%) te verminderen.  Het systeem bestaat uit - met glasvezel versterkt - kunststof. Hierdoor doorstaat het de elementen en is het complete systeem zoutwater en chemicaliën bestendig.Het zelfreinigend zwembad
Het Q360 reinigingssysteem bestaat uit vier hoofd onderdelen:
1. De Q360 waterklep

De gepatenteerde Q360 waterklep vormt het hart van het reinigingssysteem en zorgt voor een soepele en effectieve waterstroom bij elke pompsnelheid. Het ontwerp met 6 poorten verdeelt krachtig het water naar elke jet, waarbij het volledige zwembadwater systematisch wordt gecirculeerd. En dankzij het transparante deksel kunt u het systeem op elk gewenst moment controleren.
2. Krachtige jets

De jets (voorzien van 360 graden mechanisme) verplaatsen het water in elke hoek of nis en circuleren hiermee uw complete zwembadwater inclusief vuil. Door de drie verschillende spuitmond ontwerpen ‘High Flow’, ‘Low Flow’ en ‘Dual Flow’ zijn  aangepaste reinigingsopties mogelijk. Verkrijgbaar in vijf kleuren: Wit / Grijs / Zwart / Beige / Blauw
3. De drain

Al het vuil wordt door de krachtige jets naar de drain gestuwd en daar afgezogen. Door het ontwerp past de drain in elk zwembad of spa ontwerp en voldoet het aan alle veiligheidsvoorschriften tegen insluiting. Het slanke ontwerp zorgt voor maximale doorstroming en efficiënte verwijdering van het vuil.
4. De Abyss-container

De Abyss-container, die de grootste opslagcapaciteit op de markt biedt, vangt vuil op en leidt deze naar de bodem van de mand, waardoor stroomverlies wordt geminimaliseerd voor maximale efficiëntie. Ontworpen om zware vuildeeltjes tegen te houden en te voorkomen dat het de werking van uw  zwembaduitrusting en filtersysteem verstoort, terwijl de waterstroom constant blijft.


Heeft u vragen omtrent het Q360 zelfreinigend zwembadsysteem of wilt u meer weten over Blue Worx. Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.