UW ZWEMBAD IS ONZE ZORG
.


Sterk in onderhoud én aanleg

Blue Worx is een dynamisch en innovatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het onderhouden én aanleggen van zwembaden. Door de jarenlange ervaring in de zwembadbranche, hebben wij de kennis en expertise in huis om u op de juiste manier te adviseren.

Naast de door onszelf aangelegde zwembaden, verzorgen wij ook het volledige onderhoud van uw bestaande binnen- of buitenzwembad. Het onderhoud gaat verder dan de jaarlijkse standaard winter en zomer onderhoudsbeurt. Wij bieden een complete service, zodat u in alle situaties uw zwembad zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Dit kan gemakkelijk via ons uitgebreide onderhoudscontract. Hiermee is uw zwembad, onze zorg.
Onderhoud

Onderhoud

Het onderhoud van uw zwembad én technische installatie kunt u volledig uit handen geven bij Blue Worx. Wij werken met een uitgebreid onderhoudscontract, dat wij graag op maat voor u samenstellen.

Advies

Advies

Bij een investering voor een zwembad komt u voor unieke keuzes te staan. Blue Worx voorziet u graag van persoonlijk advies. In dit advies wordt een totaal plan aangeboden waarin alle nodige aspecten en wensen zijn opgenomen.


Aanleg

Aanleg

Het aanleggen van een zwembad, is een proces waarin Blue Worx u van A tot Z kan ontzorgen. Met onze jarenlange ervaring in de zwembad branche, zorgt Blue Worx in iedere situatie voor een op maat gemaakt plan, dat past bij uw wensen.

 


Wie zijn wij?

Wij zijn Barry Rovers en Rob van Gastel. Samen zijn wij de drijvende kracht achter Blue Worx; een bedrijf dat houdt van direct contact en snel schakelen. Daar ligt ook onze kracht. Blue Worx ontzorgt u volledig bij het onderhoud, advies en aanleg van uw zwembad. Uiteraard lichten wij u graag verder persoonlijk toe hoe wij werken. Ook vindt u verderop op onze website meer informatie en een aantal mooie referentie projecten.
Barry Rovers

Barry Rovers

Rob van Gastel

Rob van Gastel