UW ZWEMBAD IS ONZE ZORG
.

Wij maken dromen waar

Naast het onderhoud en advies, leggen wij ook binnen- en buitenzwembaden aan. Ook hierbij streven wij naar de totale ontzorging. In het voortraject zullen wij u adviseren bij allerlei aspecten, zoals het grondwerk, fundering en bronnering. Ook zullen we in deze fase samen het ontwerp van uw zwembad bedenken, om vervolgens deze wensen te vertalen richting de daadwerkelijke productie van uw zwembad.

Uw zwembad kan geheel naar eigen wijze worden ingericht. U kunt hierbij denken aan de plaats van de inlooptrap, verlichting, jetstreams en lamellen afdekking. Vervolgens start er een snel bouwproces, waarbij uw zwembad uiteindelijk voor 90% gemonteerd op locatie aan komt. In deze fase van de aanleg kunnen we in een zeer kort tijdsbestek uw zwembad plaatsen en compleet technisch installeren. Het aantal werkdagen op locatie is dus aanzienlijk laag, omdat uw zwembad bijna compleet op locatie geleverd wordt.

Ieder zwembad is uniek. Onze jarenlange ervaring in het aanleggen (en onderhouden) van zwembaden zorgt ervoor dat wij vooraf alles compleet analyseren, waardoor het totale proces soepel en voorspoedig verloopt.